Gesloten/Winnen | Kaartjes voor Elfia Haarzuilens

Elfia-1-pic-20141Het festivalseizoen wordt traditioneel goed geopend met één van de grootste fantasy fairs die Nederland rijk is. Dit jaar is Elfia – voorheen de Elf Fantasy Fair – nog een beetje groter en een beetje specialer: met Pasen staan de poorten van Kasteel Haarzuilens niet twee, maar drie dagen open! Het thema van de beide Elfia’s is King Arthur and his Knights en dat betekent strijdende ridders in harnas, Middeleeuwse muziek, hoofse mythen en sagen van de verhalenvertellers en bijzondere gasten. Ook vele schrijvers maken hun opwachting tijdens Elfia: o.a. Femke Dekker, Uschi Zietsch, Peter Schaap, Kim ten Tusscher, Liane Baltus en Gé Ansems.

Fantasyboeken.org mag twee vrijkaarten voor zaterdag 19 april weggeven. Wil jij erbij zijn in Middeleeuws Elfia, geef dan antwoord op de volgende vraag:

Er bestaan heel wat varianten op de Koning Arthur-mythes. Welk verhaal of gedeelte van de Arthur-sage spreekt jou het meest aan?

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Elfia Haarzuilens’ vóór 16 april naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld. Ze worden op een perslijst gezet en kunnen zich op zaterdag melden bij de persstand bij de ingang.

Leave a Comment