Gesloten/Winnen: Het Medaillon van Thrianta

Drie eeuwen geleden brak een wrede heerser het Medaillon, waardoor het rijk Thrianta in vieren werd gespleten. In een van die vier delen, het Rijk van de Kastelen, woont Quahira, een dromerig meisje dat zich graag verliest in haar boeken. Illusie en werkelijkheid raken echter op schokkende wijze vermengd wanneer ze op een oud dagboek van haar overleden moeder stuit. Wat was de ware toedracht achter haar dood? En berusten Quahira”s boeken misschien meer op de werkelijkheid dan ze ooit kon vermoeden?

Quahira besluit op zoek te gaan naar de verloren delen van het Medaillon, die Thrianta weer een kunnen maken. Bijgestaan door vijf reisgenoten begint ze aan een reis die de fantasie uit haar boeken tot leven brengt. Maar al snel komt ze erachter dat het najagen van haar dromen ook zijn keerzijde heeft.

Fantasyboeken.org mag drie exemplarenHet Medaillon van Thrianta’ van Mariska Buijs verloten onder de mensen die het goede antwoord weten op de volgende vraag

Hoe lang heeft Mariska Buijs over het schrijven van Het Medaillon van Thrianta gedaan?
A. Een jaar
B. 12 jaar
C. zeven jaar

(Hint, het antwoord is terug te vinden in het interview)

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘het medaillon’, vóór 9 oktober naar prijsvraag@fantasyboeken.org.
Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.

Leave a Comment