Gesloten/Winnen Gebonden in Duister en Verbroken in Schemer


…Lilith zet haar zoektocht naar een van de oude draken voort en vindt meer dan waar ze op gerekend had. De steeds ambitieuzere Ferhdessar en Kasimirh zetten hun oude vete voort ten koste van de bevolking van Merzia. Terwijl hun strijd tot uitbarsting komt, keert Lilith terug. Maar niemand kan vermoeden welke verstrekkende gevolgen haar keus zal hebben…

Op de Elf Fantasy Fair (21 en 22 april 2012) zal het derde deel van de Lilith-trilogie, Geboren in Licht, voor het eerst te koop zijn. Op 28 april volgt de officiële boekpresentatie in Hengelo. (Meer informatie vind je hier).
Maar hoe kun je dit derde deel lezer zonder de eerste twee delen gelezen te hebben? Daarom mag Fantasyboeken.org drie setjes van Gebonden in Duister en Verbroken in Schemer verloten onder de mensen die het goede antwoord weten op de volgende vraag:

Welk personage zal Kim niet missen nu de trilogie is afgerond?
A. Yvar
B. Kasimirh
C. Ferhdessar

(Hint het antwoord is te vinden het in het interview: KLIK)

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Lilith’, vóór 28 april naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment