Gesloten/Winnen: De Vloek van de Schaduw

Eeuwenlang heeft de Naamloze zich rustig gehouden. Nu brengt hij in het Troosteloze Land een afschrikwekkend leger van ogers en andere monsters op de been. Daarmee wil hij optrekken naar Avendoom, de hoofdstad van het koninkrijk Valiostr. Alleen met de magische Regenbooghoorn is het gevaar nog te keren, maar deze hoorn ligt in het graf van de held Grok, diep in de catacomben van Hrad Spein, ofwel de Bottenpaleizen. Twee expedities zijn er al opuit gestuurd om de hoorn te halen. Een kwam helemaal niet terug, van de tweede restte slechts een krankzinnig geworden overlevende. Alle hoop is nu gevestigd op de meesterdief Harold de Schaduw. Samen met de elfenprinses Miralissa en een paar Wildharten – geduchte krijgers – gaat hij op weg. Maar de handlangers van de Naamloze liggen op de loer…

In aanloop naar het interview met Alexey Pehov wat hier begin mei zal verschijnen, mag Fantasyboeken.org maar liefst tien exemplaren van De Vloek van de Schaduw verloten. Elke twee weken zal er een nieuwe prijsvraag online staan. Dus je maakt extra kans om het boek te winnen.

Vandaag de vierde en laatste vraag:

Hoe heet de hoofdpersoon, Harold, in de Russische versie?
A. Gert
B. Garrit
C. Garret

(hint, je vindt het antwoord in het interview)

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘De Vloek van de Schaduw’, vóór 17 mei naar prijsvraag@fantasyboeken.org.
Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.


2 Comments

  1. […] « Recensie | Kristin Cashore – De gave van Katsa & Verraad in de dalen Winnen: De Vloek van de Schaduw […]

  2. […] je benieuwd geworden naar De Vloek van de Schaduw? Je kunt hem hier […]

Leave a Comment