Wens Fantasyboeken een fijne kerst – gebruik de donatie knop!

De voorbereidingen voor de Fantasyboek van het Jaar-verkiezing zijn achter de schermen in volle gang. We hebben een aantal locaties op het oog voor de grote uitreiking en langzaam begint de award vorm te krijgen. Daarnaast zijn we met verschillende partijen in gesprek voor een samenwerking om dit initiatief te realiseren.

Fantasyboeken.org is een kleine non-profit organisatie die als doel heeft de Nederlandse fantasy- en sciencefiction te ondersteunen en promoten. Als onderdeel daarvan werken wij geheel op vrijwilligersbasis om jullie elke week van recensies, interviews en nieuws over het genre te voorzien. Het grootste dat wij tot nu toe hebben ondernomen is de ophande zijnde verkiezing. Dit evenement is iets waar wij trots op zijn en het iets waarvan wij hopen dat een jaarlijks terugkerende traditie zal worden. Daarnaast zijn we ontzettend blij dat we deze mogelijkheid hebben om een postieve bijdrage te maken aan het Nederlandse fantasylandschap en er voor te zorgen dat óók het fantasygenre een goede juryprijs krijgt. Echter: om dit te realiseren hebben we jullie hulp nodig. Daarom vragen wij jou, als trouwe lezer, om een bijdrage in de vorm van een donatie.

Natuurlijk vinden we dat hier iets tegenover moet staan. Daarom maakt iedereen die een donatie boven de 20 euro doet kans op een uitnodiging om bij dit unieke evenement aanwezig te zijn. Daarnaast dingt iedere donatie mee naar een shortlist boekenpakket van één van de categorieën.

Vanaf januari hopen we het een en ander los te kunnen laten over de vorderingen van de verkiezing – bij voorkeur in de vorm van een wekelijkse column. Daarnaast zullen we jullie uiteraard op de hoogte houden van al het nieuws rondom de verkiezing.

Hartelijke groeten en een alvast heel gelukkig kerstfeest,

De redactie van
www.fantasyboeken.org

Leave a Comment