Gesloten/Prijsvraag | NaNoWriMo

9200000002773175Voor wie het nog niet gemerkt heeft: dit jaar doen redactieleden Stéphanie de Geus (alias luthienarfeiniel) en Rianne Werring (alias Burbick) mee aan de wereldwijde schrijfuitdaging NaNoWriMo. Stéphanie en Rianne houden hun ervaringen bij middels een blog en de tussenstand is te volgen via de voorpagina van www.fantasyboeken.org.

Zij doen slechts mee voor de eer, maar voor de lezers van Fantasyboeken.org valt er wat te winnen. Wie denk jij dat deze editie van NaNoWriMo gaat winnen door 50.000 woorden te schrijven?

a) Allebei
b) Geen van beiden
c) Alleen Stephanie
d) Alleen Rianne

Onder degenen die juist gestemd hebben, verloot Fantasyboeken.org drie keer een boekenpakket van The Hobbit, met daarin filmeditie van het boek van J.R.R. Tolkien, een boek over het maken van de film en een fotogids.

Behalve via de wekelijkse blog, kunnen de deelnemers worden gevolgd worden via hun profielpagina’s op de website van NaNoWriMo:

http://nanowrimo.org/participants/burbick
http://nanowrimo.org/participants/luthienarfeiniel

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘NaNoWriMo’ vóór 30 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

http://boekhandeliwema.files.wordpress.com/2013/03/hobbit.jpg

Leave a Comment