gesloten/Prijsvraag | Mark Morris – Noah

9200000026145289De zondvloed. In onze Westerse wereld het meest bekend uit de Bijbel, maar over deze gebeurtenis wordt ook gerept in de Koran, het Sumerische Gilgamesj-epos en de Indiase Veda’s. De Masai, Indianen, oude Grieken en Eskimo’s waren bekend met het verhaal van één persoon die aan het wassende water ontsnapte, en vaak inclusief Ark.

Regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) droomde er als kind al van om dit verhaal te verfilmen. Het resultaat is inmiddels in de bioscoop te zien.

Voor wie deze bewerking van het eeuwenoude, epische verhaal liever met eigen ogen visualiseert, is er een boekversie, geschreven door Mark Morris, bekend van diverse Doctor Who-novelle’s. Wil jij kans maken op de filmeditie van dit boek? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Met wie schreef Darren Aronofsky het script voor Noah?

a) Akiva Goldsman
b) Ridley Scott
c) Ari Handel

Onder de deelnemers verloot Fantasyboeken.org drie exemplaren van het boek Noah.

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Noah ‘vóór 6 mei naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

1 Comment

  1. irene niec on May 1, 2014 at 14:35

    Super graag maak ik kans op dit mooie boek voor mijn kleindochter.

Leave a Comment