Gesloten/Prijsvraag | Maggie Stiefvater – De Ravenjongens

9200000015479657Voor wie het nog niet is opgevallen… Fantasyboeken.org viert feest! De site bestaat vandaag precies drie jaar en daarom mogen we deze week een heleboel boeken weggeven. Vandaag kunnen we vier lezers blij maken met De Ravenjongens van Maggie Stiefvater!

Blue Sargent komt uit een spirituele familie. Haar moeder is helderziende en kan de zielen zien van hen die gaan sterven. Blue heeft ze zelf nog nooit gezien, maar daar komt verandering in wanneer Gansey haar op een dag aanspreekt. Hij blijkt lid te zijn van een studentengroep die bekend staat als de Ravenjongens. Zolang ze zich kan herinneren heeft de spirituele familie van Blue haar verteld dat zij haar ware liefde zal vermoorden. Ze had nooit voorzien dat dit een probleem zou worden. Maar nu haar leven verweven raakt met de sinistere wereld van de Ravenjongens, is ze daar niet zo zeker meer van…
Wil jij  De Ravenjongens van Maggie Stiefvater winnen? Dat kan, door de volgende vraag te beantwoorden:

Maggie Stiefvater heeft meerdere talenten, naast het schrijven. Maar welk van deze talenten bezit ze niet?

  1. Zwemmen: ze deed mee tijdens de Olympische Spelen in Sydney!
  2. Tekenen, ze tekent prachige kleurenportretten!
  3. Muziek maken: ze speelt keltische harp, doedelzak en piano!

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Ravenjongens’ vóór 7 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment