Gesloten/Prijsvraag | Kinderen van Atlantis

Kinderen van Atlantis 1Mollie belandt na een ongelukkige samenloop van omstandigheden in het Koninklijk paleis. Daar ontdekt zij dat ze één van de uitverkorenen is die na de vlucht uit Atlantis het rijk elders, samen met de koningen, tot in de eeuwigheid zal gaan leiden. Geholpen door de oude Zamara leert Mollie haar bijzondere talenten te gebruiken. Al snel blijkt dat niet iedereen bereid is zich te schikken naar de toekomstplannen van de koning. Als prins Jason en zijn oudere zus Cat door de aartsvijand van Atlantis in gevaar zijn gebracht, is het aan Mollie om te beginnen aan de taak waartoe zij is uitverkoren: het veilig stellen van de toekomst van Atlantis.

Lotgenoten is het eerste deel van Anton Wolvekamps serie Kinderen van Atlantis. Het tweede deel, Dwaallicht, is onlangs uitgekomen. Wij mogen beide (!) boeken tweemaal weggeven! Wil je kans maken op de eerste twee delen van de serie Kinderen van Atlantis? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat is onjuist? Anton Wolvekamp is behalve schrijver ook:

a) Beroepstennisser
b) Musicalschrijver en –regisseur
c) Muziekdocent op een basisschool

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Kinderen van Atlantis’ vóór 18 maart naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

1 Comment

  1. Sterre on March 17, 2014 at 16:00

    Wat een super leuke actie! lijken mij erg leuke boeken! x

Leave a Comment