Gesloten/Prijsvraag | Kinderen van Atlantis 1 & 2 van Anton Wolvekamp

Kinderen van Atlantis 1De twaalfjarige Mollie krijgt op een dag zomaar te horen dat ze een Langlevende is, één van de weinigen onder de bevolking van Atlantis! De stad dreigt te vergaan en de Langlevenden zijn misschien nog hard nodig om de cultuur van Atlantis te bewaren. Mollie en haar nieuwe vrienden – waaronder de koning Cheos zelf – gaan op zoek naar een nieuwe plek om hun land opnieuw te stichten. Terwijl al deze zaken in gang zijn, worden de koningskinderen Jason en Catherine ontvoerd door hun nare oom Axam, die vastbesloten is om Cheos een hak te zetten.

In deze feestweek hoort ook een winactie voor de jongere lezers. Fantasyboeken.org mocht al eens eerder de boeken van Anton Wolvekamp – Lotgenoten en Dwaallicht – weggeven en wegens groot succes, mogen ze nogmaals op herhaling!

Wil jij kans maken op – Kinderen van Atlantis 1 & 2 van Anton Wolvekamp? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Voor welke Nederlandse jeugdboekenprijs werd het eerste deel van Kinderen van Atlantis – Lotgenoten – dit jaar genomineerd?

a) De Gouden Uil-prijs;
b) De Hotze de Roosprijs;
c) De Prijs van de Jonge Jury.

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Kinderen van Atlantis 1 & 2’ vóór 8 november naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment