Gesloten/Prijsvraag | Ian Johnstone – De Klok tussen de Werelden

9200000011436801Fantasyboeken.org bestaat drie jaar, en wie jarig is, trakteert! Daarom geven we een aantal exemplaren van Ian Johnstone’s De Klok tussen de Werelden weg – maar liefst vijf lezers maken kans!

Als de twaalfjarige Sylas een oud boek vol onbegrijpelijke runen krijgt, die over de bladzijden bewegen alsof ze leven, gebeuren er merkwaardige dingen. ’s Nachts wordt hij wakker van het oorverdovende geklingel van een klok die alleen hij kan horen. Een klok die het begin blijkt van een reis die Sylas naar een andere wereld brengt. Een wereld die bijzonder veel op de onze lijkt, maar waar magie het van de wetenschap heeft gewonnen en die alles waar Sylas ooit in heeft geloofd op zijn kop zet.

Wil jij De Klok tussen de Werelden van Ian Johnstone winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag: stel dat jij kon kiezen tussen een wereld vol magie of een land vol wetenschap, welke zou dan jouw voorkeur hebben en waarom? De leukste inzendingen kunnen De Klok tussen de Werelden op hun deurmat verwachten!

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Klok tussen de Werelden’ vóór 5 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment