Gesloten/Prijsvraag | Half Zwart

Half ZwartNathan groeit op in een wereld vol witte en zwarte heksen. Zijn vader is een beruchte zwarte heks en wordt door iedereen gevreesd. Zijn moeder, een witte heks, is dood. De witte heksen zijn bang voor Nathan en sluiten hem op. Want op de dag dat hij zeventien wordt, kan hij alleen de zwarte magie van zijn vader erven, mits die hem drie inwijdingsgeschenken geeft. Als Nathan die niet op tijd ontvangt, sterft hij. Er zit voor Nathan niets anders op dan te ontsnappen en zijn vader op te sporen als hij in leven wil blijven. Maar hoe kan hij vluchten als iedereen hem in de gaten houdt en hij niemand kan vertrouwen, ook het meisje op wie hij verliefd is niet? En als hij al weet te ontsnappen, vindt hij dan op tijd zijn vader? Want de witte heksen zullen de jacht op hem openen…

Half Zwart is het debuut van de Engelse schrijfster Sally Green, en het boek wordt de hemel in geprezen! Wij mogen drie exemplaren van dit eerste deel van de trilogie weggeven. Wil je kans maken op Half Zwart? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Welke van de volgende beweringen is onjuist? Sally Green…

a) …wil graag minder koffie drinken;
b) …werkte vroeger als accountant;
c) …woont en werkt in hartje Londen.

Tip: op www.zwartwittrilogie.nl kun je vast een eindje op de goede weg geholpen worden…

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Half Zwart ‘vóór 22 maart naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

3 Comments

  1. Ingrid on March 16, 2014 at 09:02

    Lijkt me een onvoorstelbaar goed boek, dus waag ik een kansje

  2. irene niec on March 17, 2014 at 15:51

    Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

  3. Gerrianne Vittorioso on March 19, 2014 at 12:31

    Ik wil hem graag winnen!

Leave a Comment