Gesloten/Prijsvraag | De Labyrintrenner

Dashner_DelabyrintrennerSinds 25 september draait de bloedspannende film The Maze Runner in de bioscoop, naar het al even ijzingwekkende boek De Labyrinthrenner van James Dashner. Het boek speelt zich af in een post-apocalyptische wereld: nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht bij een groep jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij ‘de Renners’. Niet alleen om uit het labyrint te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen…

Fantasyboeken.org draagt een steentje bij aan de spanning en mag het boek onder haar lezers verloten! Wil jij kans maken op De Labyrinthrenner van James Dashner? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

James Dashner was accountant voordat hij zich fulltime op het schrijven ging toeleggen. Tevens verhuisde hij, van het rustieke Georgia naar de/het onherbergzame…

a) Mojave woestijn
b) Rocky Mountains
c) Amazone regenwoud.

Onder de juiste inzendingen verloot Fantasyboeken.org eenmaal het boek De Labyrinthrenner.

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘De Labyrintrenner‘ vóór 10 oktober naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

2 Comments

  1. Danielle on October 6, 2014 at 13:40

    De Labyrintrenner lijkt mij heel erg spannend! Wil die zeker weten lezen.

  2. Sylvia Jolanda on October 7, 2014 at 10:46

    Ik heb een preview van de film gezien en het lijkt me een geweldig spannend verhaal. Ik zou dus ook heel graag het boek willen lezen.

Leave a Comment