Gesloten/Prijsvraag | Danielle Trussoni – Engelen boekenpakket

prijsvraag het uur van de engelenFantasyboeken.org bestaat drie jaar en daarom maken nu drie lezers de kans op een boekenpakket van Danielle Trussoni! Dit bevat het spannende  boek Het Uur van de Engelen en het net uitgekomen vervolg Stad van de Engelen.

In deze serie ontdekt Evangeline een eeuwenoud conflict tussen de engelengeleerden en de Nephilim, afstammelingen van Engelen en mensen. Evangeline gaat achter de Nephilim aan en moet de aarde van de ondergang redden. Daarnaast moet ze ook nog de waarheid zien te ontdekken van haar afkomst…

Wil jij deze tweedelige serie winnen? Omschrijf dan wat jij zou doen als je een engel in het echt zou tegenkomen. De leukste inzendingen maken kans op het boekenpakket!

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Uur van de Engelen’ vóór 4 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment