Nieuws | Uitslag prijsvraag Uur van de Engelen

prijsvraag het uur van de engelenDe winnaars van het boekenpakket van Danielle Trussoni zijn bekend!

Dit waren hun antwoorden op de vraag: wat zou jij doen als je een engel in het echt zou tegenkomen?

Trisha Wolvekamp antwoordde: “We komen ze soms toch gewoon op straat tegen? Die vriend die voor je klaar staat als er iets is. Die man in de tram die altijd opstaat voor de ouderen. Dat meisje dat u een prettige dag wenst met een gemeende glimlach in de winkel. Het zijn de kleine dingen die het nu tegenwoordig doen om iemand blij of gelukkig te maken.”

Betty de Boer zou “heel hard gillen, en heel snel weg rennen”!

En Fany van Hemelen schreef: “Ik vraag de engel of engelen ook nog dromen hebben en of zij deze nog kunnen verwezenlijken? Hun taak is om anderen te beschermen, maar zelf zijn zij er toch ook nog en ik wil graag weten of er met hun wensen rekening gehouden wordt”.

Winnaars, van harte gefeliciteerd! Het boekenpakket komt spoedig jullie kant op!

5 Comments

 1. fany van hemelen on November 5, 2013 at 21:36

  Yes, ik ben erbij en wil jullie bedanken en de andere winnaars veel leesplezier wensen. Wat een toffe antwoorden ! Fijn om te ontdekken dat het innerlijke toch nog primeert in deze hectische tijd…
  Doe zo verder met de site wat jullie tonen dat fantasy echt de moeite waard is!!!

  • Fantasyboeken,org on November 6, 2013 at 14:22

   Dank je wel Fany! Dat vinden we heel erg fijn om te horen!

 2. Trisha Wolvekamp on November 15, 2013 at 20:48

  Ik zit er ook bij. Ik vind het echt leuk. Dank jullie wel en wat een mooie antwoorden.
  Ik verheug me echt om de boeken te lezen. Veel leesplezier iedereen.
  Ik wacht echt met spanning wanneer ze komen.

  groet
  Trisha

 3. Betty on November 20, 2013 at 15:49

  Ik verheug me erop om de boeken te lezen. Veel leesplezier voor iedereen die gewonnen heeft.
  Hopelijk komen de boeken binnenkort.

 4. Betty on November 26, 2013 at 14:54

  Ik heb de boeken vandaag ontvangen. Bedankt!

Leave a Comment