Nieuws | Uitslag prijsvraag Jager van Kim ten Tusscher

9200000027267710We eindigen met een toppertje in deze feestweek ter ere van de verjaardag van Fantasyboeken.org. Drie winnaars mogen Jager van Kim Ten Tusscher op de deurmat verwachten!

Sinds de terugkeer van de Godin Margal naar de wereld, proberen haar Jagers de vrede te herstellen. Wisselaars worden gedood en halfbloedjes gezuiverd in een oorlog die geen inwoner van Naftalia ongemoeid laat. Meaghun is Margals oudste zoon en haar meest gevreesde Jager. Maar kan hij het gevaar dat Ilahidir nadert tegenhouden? Of is hij het zelf die de idealen waar hij voor vecht omver zal werpen?
Met Jager en Prooi keert Kim Ten Tussscher terug naar de wereld uit de Lilith-trilogie. Jager is het eerste deel van het tweeluik en werd door Fantasyboeken.org bekroont met vier sterren!

Wil jij kans maken op deze topper van Nederlandse bodem? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Als jij in een dier zou kunnen veranderen zoals de personages uit de boeken van Ten Tusscher, welke dier zal het dan zijn, en waarom?

Roofvogels blijken populair. Mark Helmer schreef: “Het lijkt mij fantastisch om te kunnen veranderen in een adelaar of een steenarend, een prachtige machtige roofvogel! Heerlijk vliegen en alles van een verre afstand kunnen bekijken, met gemak grote afstanden afleggen en genieten van de panoramische uitzichten.”

Zoë Halsema kwam met een unieke inzending: “In een kameleon en van kleur veranderen en af en toe een nieuwe staart, hihi!”

En Vivienne Schröder schreef: “Uiteraard zou ik een muis willen zijn. Muisjes kunnen in alle huisjes komen en net zo nieuwsgierig als ik de verhalen van andere mensen beluisteren. Opzoek naar inspiratie, opzoek naar verhalen om te schrijven. En verder kunnen muisjes veel kaas eten. Heel veel kaas 🙂 Een muis die onder het spoor zit en daar naar reizigers luistert, een muis die in het park naar een verliefd stelletje luistert.”

Met deze winnaars sluiten we deze feestweek af: Mark Helmer, Zoë Halsema en Vivienne Schröder, heel hartelijk gefeliciteerd! Jager van Kim Ten Tusscher wordt spoedig naar jullie verzonden.

Leave a Comment