Nieuws | Ron en Hermelien in relatietherapie

Ron Wemel en Hermelien Griffel uit de wereldberoemde Harry Potter-serie moeten in relatietherapie. Dat geeft schrijfster J.K.Rowling aan in een interview met tijdschrift Wonderland. Ze heeft er weinig vertrouwen in dat de wat sullige Ron zijn intelligente vrouw gelukkig zou kunnen maken, en geeft toe dat Hermelien beter met Harry Potter had kunnen eindigen. Extra sneu: in het laatste deel uit de serie getuigt de epiloog dat het koppel twee kinderen heeft: Roos en Hugo.

Zo af en toe komt Rowling met een mededeling om het stof rondom haar boekenserie nog even te doen opwaaien. Eerder al maakte ze bekend dat Albus Perkamentus in haar ogen homoseksueel zou zijn geweest en verliefd zou zijn geworden op zijn vriend en latere rivaal Grindelwald. Eind 2013 werd bekend dat er een nieuwe film in de maak zou zijn over een personage uit het Harry Potter-universum: ‘magiezo√∂loog’ Newt Scamander , die het boekje Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden schreef.

Rowling benadrukte dat de film niet als een voorloper van de Harry Potter-films zou moeten worden gezien, maar als een uitbereiding van de tovenaarswereld. De schrijfster bezwoer in 2011 nog de tovenaarsleerling voortaan met rust te laten, na het uitkomen van de achtste Harry Potter-film: The Deathly Hallows, Part Two.

Leave a Comment