Mel Hartman schrijft novelle voor Banger Sisters

Speciaal voor het online magazine Banger Sisters heeft Mel Hartman een novelle, met de titel ‘Onwaarschijnlijke toevalligheden’, geschreven. Vanaf 15 februari tot en met 26 februari zal er dagelijks om 09.00 uur een deel van het verhaal verschijnen op www.bangersisters.nl.

Wanneer Ceila Gielen uit coma ontwaakt, denkt ze dat ze het ergste achter de rug heeft. Maar niets is minder waar. Ze is bovendien haar geheugen kwijt en weet niet hoe ze in coma geraakt is. Het wordt een zoektocht waarbij Ceila in de ene onwaarschijnlijke gebeurtenis na de andere verzeild raakt, waarin ze de meest bizarre personen ontmoet en ze terechtkomt in een wereld waar logica en tijd onbestaande begrippen lijken te zijn.

Het verhaal hoort thuis onder het genre magisch realisme, maar bevat ook, zoals we van Hartman gewend zijn, fantasy en S.F. elementen. Mel Hartman was altijd al gefascineerd door dromen en slaap, het paranormale en mythen uit verschillende culturen. Ze geniet ervan om eigen werelden en personages te creëren.

In 2007 verscheen bij uitgeverij Kramat Mels eerste roman ‘De Fantasiejagers’. Daarna verschenen de vervolgen: ‘Droomloos’ en ‘Angstdroom’. Mel schrijft ook aan een nieuwe reeks ‘De Manon Maxim romans’ waarvan het eerste deel in 2010 verscheen: ‘Anders’. Daarnaast schrijft ze korte verhalen voor uitgeverij Parelz, waarvan de eerste bundel in 2010 verscheen: ‘Spel der grenzen’. Ook schrijft ze columns voor het online magazine Banger Sisters.

Leave a Comment