Heksenwaan Launching Event

Adelmund & Compiet - 1 HeksenwaanDit weekend op Castlefest presenteren Martijn Adelmund en Iris Compiet als The Grim Collective hun eerste boek Heksenwaan. In samenwerking met Fantasyboeken.org vindt op 2 augustus een speciale lancering plaats met een publiekelijk interview met The Grim Collective.

Jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Het interview vindt plaatst op 2 augustus om 13.30 bij het kasteel op het terrein van Castlefest. Daarna is er een mogelijkheid om het boek aan te schaffen.

Over Heksenwaan
Nikkie Zeevenslooten is vervloekt. Dat wil zeggen: dat idee kan ze maar niet loslaten. Misschien wel om die reden gebruikt ze haar schetsboek als een spiegel voor haar dagelijkse belevenissen, om precies bij te houden wat haar allemaal overkomt. Want de dagelijkse gebeurtenissen in het leven van Nikkie zijn ronduit onalledaags. Vaak zelfs beangstigend. Zo blijkt tijdens een bezoek aan de Heksenwaag in Oudewater dat vreemde en vooral sinistere personen een ongezonde belangstelling voor haar aan de dag leggen. Ternauwernood lukt het haar te ontsnappen. Wat ze niet weet, is dat dit pas het begin is van een avontuur dat haar naar de gevaarlijke omgeving van de zogeheten Binnenlanden zal voeren, het domein van de heksen. Wat Nikkie ook niet weet, is dat zij de hoofdprijs vormt van de Wilde Jacht, die geen enkel mensenkind ooit heeft overleefd…

Adelmund, Martijn & Compiet, Iris (foto Jelle Mollema)Martijn Adelmund (1977) studeerde Algemene Letteren in Utrecht en werkte jarenlang als redacteur fantasy bij een grote Nederlandse uitgeverij. Iris Compiet (1979) bezocht de kunstacademie in Breda en is een bekend kinder- & fantasyboekenillustrator.

Foto © www.jellemollema.nl

Leave a Comment