Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Vanaf vandaag houden we twee weken kerstvakantie om even lekker naast de kerstboom verder te lezen aan onze gigantische ‘nog te lezen stapel’.

We willen graag even stil staan bij de ontzettend gave dingen die we gedaan hebben dit jaar. Zoals onze eerste recensieworkshop tijdens Castlefest en het aankondigen van de Fantasyboek van het jaar-Verkiezing. Maar ook de leuke interviews die we hadden met Jen Minkman, Kim ten Tusscher, Patrick Brannigan en Kelly van der Laan. Daarnaast hebben we zoveel leuke boeken gelezen dat we amper konden kiezen welke nou echt de leukste waren. Daarom heeft de hoofdredactie van Fantasyboeken.org een eigen persoonlijke top 5 samengesteld die deze week online zullen komen.

Het wordt niet helemaal stil hier deze twee weken. Zoals je van ons gewend bent, zetten we de beste boeken en series voor je op een rijtje en we hebben iets speciaals voor jullie op oudjaars- én nieuwjaarsdag.

Dus dank jullie wel voor jullie steun, reacties, kritieken en geweldige antwoorden bij de winacties. Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen, met veel boeken, tijd om ze te lezen en een heel gelukkig 2015! Dat dit het jaar heel bijzonder jaar voor jullie mag worden. Voor ons zal dat het zeker worden, want wij vieren dan ons vijfjarig bestaan én we hebben de Fantasyboek van het jaar-Verkiezing!

Tot volgend jaar,
De redactie van Fantasyboeken.org

Leave a Comment