Feuilleton | Evenbeeld – hoofdstuk 5

Charles Dickens deed het. Alexandre Dumas deed het. Zelfs Louis Couperus deed het. Ook Patrick Brannigan publiceert zijn roman Evenbeeld als feuilleton. Niet alle 26 hoofdstukken plus epiloog (dat zou niet fair zijn tegenover diegenen die de hele roman al hebben gekocht), maar in ieder geval de eerste vijf hoofdstukken. In de hoop jullie te verleiden het hele boek te kopen.

Hoofdstuk 5 – De uiteinden van de lemniscaat
Hoofdstuk 5Alweer het vijfde en laatste hoofdstuk van dit feuilleton. Willen jullie meer gratis hoofdstukken lezen? Laat dan een smeekbede onder dit bericht achter. Als jullie enthousiasme groot genoeg is, dan zal ik heroverwegen om nog enkele hoofdstukken te plaatsen. Maar als je niet kunt wachten, dan kan je natuurlijk altijd het hele boek kopen. Veel leesplezier!

Download hoofdstuk 5 hier.

Kun je niet wachten op de rest? Koop het boek dan via Bol.com of Smashwords.

  • Lees hoofdstuk 1 hier
  • Lees hoofdstuk 2 hier
  • Lees hoofdstuk 3 hier
  • Lees hoofdstuk 4 hier

Pat2Patrick Brannigan (1971) is een ‘hybride’ auteur: hij publiceert zowel via uitgeverijen als onafhankelijk. Zijn verhalenbundel ‘Het indigo van de dood’ (2013) verscheen bij Zilverspoor; zijn roman ‘Evenbeeld’ (2014) heeft hij zelf uitgebracht. Brannigan won in 2011 de Unleash Award en de NCSF-prijs. Begin 2012 werd hij de nieuwe Kampioen der Nederlandstalige Speculatieve Literatuur. Brannigans korte verhalen zijn wereldwijd tienduizenden keren gedownload.

Leave a Comment