Feuilleton | Evenbeeld – hoofdstuk 2

Charles Dickens deed het. Alexandre Dumas deed het. Zelfs Louis Couperus deed het en nu ook Patrick Brannigan: allen publiceerden hun proza als feuilleton. 

ontdek anwynHoofdstuk 2 – Onmenselijk Hahaha, dus jij dacht in een sfeervol fantasyverhaal beland te zijn? Niet dus. In dit tweede hoofdstuk heb ik de setting dramatisch veranderd. Geen verre einders meer, geen zilte zee, maar het benauwde, ondergrondse Dis is het decor waar de idealistische half-cyborg Caitlyn tot de ontdekking komt dat haar vriend zelfmoord probeert te plegen, terwijl hij is ingelogd in de virtuele wereld Anwyn. Maar maak je geen zorgen: kapitein Syl komt in hoofdstuk 3 weer terug.

Download hoofdstuk 2 hier.

Kun je niet wachten op de rest? Koop het boek dan via Bol.com of Smashwords.

Lees hoofdstuk 1 hier.

Pat2Patrick Brannigan (1971) is een ‘hybride’ auteur: hij publiceert zowel via uitgeverijen als onafhankelijk. Zijn verhalenbundel ‘Het indigo van de dood’ (2013) verscheen bij Zilverspoor; zijn roman ‘Evenbeeld’ (2014) heeft hij zelf uitgebracht. Brannigan won in 2011 de Unleash Award en de NCSF-prijs. Begin 2012 werd hij de nieuwe Kampioen der Nederlandstalige Speculatieve Literatuur. Brannigans korte verhalen zijn wereldwijd tienduizenden keren gedownload.

Leave a Comment