Gesloten/Boekenweek bij Fantasyboeken.org

Vandaag begint de 77e Boekenweek met als thema ‘vriendschap en andere ongemakken’ en dat moet natuurlijk gevierd worden op Fantasyboeken.org. Tijdens de Boekenweek hebben we daarom meerdere prijsvragen voor jullie in petto. Met vandaag de eerste: de Zwaardcodex van J.& S. Guptara.

Een duistere samenzweerder heeft het rijk Calaspia in zijn macht. Bryn Bellyset is vastbesloten de strijd aan te gaan en bereidt zich daarop voor bij de Culmus Sangui, een geheime orde van elitekrijgers. Zijn magische krachten groeien, maar daarmee neemt ook de twijfel toe. Als hij in het bezit komt van een zwaard dat een vernietigende en verwarrende aantrekkingskracht op hem uitoefent, raakt hij snel geïrriteerd en wordt hij steeds agressiever – zo erg dat zelfs zijn vrienden hem niet meer vertrouwen. Aan welke kant van de strijd om Calaspia staat hij eigenlijk?

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Simpel! Geef antwoord op de volgende vraag:
Als jij op avontuur zou gaan, wie zou jij dan meenemen?

Dit kan iedereen zijn. Vrienden, boekpersonages, filmpersonages, overleden presidenten, superhelden. Je kan het zo gek niet bedenken. Alles kan.

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Zwaardcodex’, vóór 25 maart naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment