Gesloten/Winnen: YA boekenpakket!

Bij uitgeverij Spectrum is april Young Adult maand. Ze hebben maar liefst tien boeken afgeprijsd en deze maand kosten ze maar tien euro in de boekhandel:

Nog leuker is dat Fantasyboeken.org het hele pakket van tien boeken mag weggeven.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:
Welke van deze boeken zou je als eerste gaan lezen, en waarom?

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Young Adult’, vóór 23 april naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

1 Comment

  1. Berfin on March 25, 2016 at 20:02

    Fallen
    Omdat ik het niet gelezen heb maar ik had gehoord dat het een soort van twilight is en ik ben dol op twilight en dol op het lezen van romans! omdat ik mezelf in die situatie voorstel en ik vind dat boeken het stel voor dat verhaal is van het leven. Ik zou echt graag in een fantasiewereld zijn en omdat die gevoel me opvreet lees ik boeken om de honger te stillen van m’n gevoel. En met lezen kan ik weten hoe de lot je leven veranderd
    Berfin

Leave a Comment