Gesloten/Winnen The Chemical Garden (Verwelken) van Lauren DeStefano

Door een mislukte poging van wetenschappers om een perfect menselijk ras te creëren zijn alle mensen veranderd in tijdbommen: door een genetisch virus wordt de tweede generatie niet ouder dan 25 jaar. Jonge meisjes worden ontvoerd om te trouwen, om te voorkomen dat de mensheid zal uitsterven.
Rhine is 16 jaar als ze wordt ontvoerd en gedwongen om te trouwen met de 21-jarige Linden. Ze is vastbesloten om te ontsnappen en terug te keren naar haar tweelingbroer. Daarvoor moet ze het vertrouwen van haar echtgenoot zien te winnen. Maar hij heeft nog twee vrouwen met wie ze moet concurreren om zijn aandacht. En ze moet uitkijken voor de duistere housemaster Vaughn, de vader van Linden, die alles wat er in het huis gebeurt haarscherp in de gaten houdt. Samen met de bediende Gabriel, haar geheime liefde, probeert Rhine te ontsnappen, maar ze heeft nog maar weinig tijd

Fantasyboeken.org mag twee exemplaren van ‘The Chemical Garden’ van Lauren DeStefano verloten onder de mensen die het goede antwoord weten op de volgende vraag:

Hoe lang heeft ze Lauren DeStefano er over gedaan om Verwelken te schrijven?
A. Minder dan een jaar
B. Minder dan een maand
C. Ruim een jaar

(Hint, het antwoord is te vinden op haar site)

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Chemical Garden’, vóór 16 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

1 Comment

  1. […] The Chemical Garden (Verwelken) van Lauren DeStefano […]

Leave a Comment