Gesloten/Winnen: Reigers Vlucht

Er dreigt oorlog in het keizerrijk Yuan. De jonge prinses Mei Lin kan zich moeilijk schikken in de ceremoniële rol die in het keizerrijk voor haar is weggelegd. Wanneer ze kennismaakt met paleisdienaar Cang Lu, een jongen met bovennatuurlijke gaven, komt ze een complot op het spoor dat haar leven, dat van de keizer en zelfs het hele rijk bedreigt. Eindelijk kan ze een rol van belang spelen maar om haar land te redden moet Mei Lin alles opgeven wat ze liefheeft en zich verbinden met haar grootste vijand. Toch is het Cang Lu die uiteindelijk het grootste offer brengt.

Wil je Reigers Vlucht van Sophie Lucas winnen? Dat komt mooi uit, want Fantasyboeken.org mag vijf exemplaren weggeven aan degene die het goede antwoord weet op de volgende vraag:

Via wie is Sophie Lucas in contact gekomen met de Boekerij?
A. Tais Teng
B. Peter Schaap
C. Wim Stolk

(Hint: het antwoord staat in het interview)

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Reigers Vlucht’, vóór 24 juni naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment