Gesloten/Winnen Lord of the Rings van J.R.R. Tolkien

Elfen, orks, tovenaars en hobbits – de indrukwekkende epische saga van J.R.R. Tolkien behoort, zeker na de films van Peter Jackson, inmiddels tot de klassiekers van de westerse cultuur.
De complete trilogie inclusief de Aanhangsels nu op veler verzoek weer leverbaar in een luxe gebonden editie. In Nederland verkozen tot beste buitenlandse boek aller tijden.
John Ronald Reuel Tolkien werd geboren op 3 januari 1892 te Bloemfontein, Zuid-Afrika. In een hol onder de grond woonde een Hobbit… Deze woorden schreef hij in 1928 op het onbeschreven eindexamenblad van een van zijn studenten. Het boek dat Tolkien over deze Hobbits schreef was het begin van zijn wereldberoemde magnum opus, dat na vijftig jaar nog steeds als zowel het begin als het hoogtepunt van het fantasygenre wordt beschouwd: In de ban van de Ring.

Fantasyboeken.org mag vijf exemplaren van ‘Lord of the Rings’ van J.R.R. Tolkien verloten onder de mensen die het goede antwoord weten op de volgende vraag:

Welke boekverfilming van Tolkien zal als volgende in de bioscoop verschijnt?
A. Kinderen van Húrin
B. Silmarillon
C. De Hobbit

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Lord of the Rings’, vóór 16 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment