Gesloten/Prijsvraag| Jager van Kim ten Tusscher

9200000027267710Sinds de terugkeer van de Godin Margal naar de wereld, proberen haar Jagers de vrede te herstellen. Wisselaars worden gedood en halfbloedjes gezuiverd in een oorlog die geen inwoner van Naftalia ongemoeid laat. Meaghun is Margals oudste zoon en haar meest gevreesde Jager. Maar kan hij het gevaar dat Ilahidir nadert tegenhouden? Of is hij het zelf die de idealen waar hij voor vecht omver zal werpen?
Met Jager en Prooi keert Kim Ten Tussscher terug naar de wereld uit de Lilith-trilogie. Jager is het eerste deel van het tweeluik en werd door Fantasyboeken.org bekroont met vier sterren!

Wil jij kans maken op deze topper van Nederlandse bodem? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Als jij in een dier zou kunnen veranderen zoals de personages uit de boeken van Ten Tusscher, welke dier zal het dan zijn, en waarom?

Onder de leukste inzendingen mag Fantasyboeken.org driemaal Jager van Kim Ten Tusscher verloten!

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Jager‘ vóór 9 november naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

2 Comments

  1. Ilse Overweg on November 4, 2014 at 16:58

    Ik zou dolgraag een leuk klein aapje willen zijn.

  2. heidi on November 5, 2014 at 20:33

    Een pterodactylus. Mag ook een pterodakterras zijn. Dichter bij een draak kun je niet komen 😉

Leave a Comment