Gesloten/Winnen Geheugenstrijd van Bianca Mastenbroek

Het leven van Vana en Fokko verandert volledig als ze door de koning van Arandia uitgekozen worden voor een speciale opleiding. Een hele eer, maar toch is de tweeling wantrouwend. Hun leraren lijken iets verborgen te houden. Ze komen erachter dat hun eiland lang niet zo veilig is als ze altijd hadden gedacht. De magische barrière die Arandia moet beschermen, is ernstig verzwakt.
Dan zet een vernietigende oorlogsvloot koers naar het eiland. De dienaren van de Gehoornde hebben maar één doel: het leven op Arandia verwoesten. Vana en Fokko vechten ieder hun eigen strijd tegen de vijand. Een strijd die hen steeds dichter bij een afschuwelijk geheim en een onmogelijke keus brengt.

Fantasyboeken.org mag drie exemplaren van ‘Geheugenstrijd’ van Bianca Mastenbroek verloten onder de mensen die het goede antwoord weten op de volgende vraag:

Van welke tijdschrift van Bianca Mastenbroek de hoofdredacteur?
A. Pure Fantasy
B. Boek Magazine
C. Inkt!

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Geheugenstrijd’, vóór 16 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment