Gesloten/Winnen: Brom – De Kinderdief

Om de nieuwe layout te vieren is het weer tijd voor een winactie!

Stil als een schaduw dwaalt Peter door de straten van New York: hij is op zoek naar kinderen die hem willen volgen naar zijn magische rijk, waar niemand ooit zal opgroeien. Maar hij vertelt er niet bij dat er ook vreselijke gevaren wachten
De veertienjarige Nick wordt van een stel drugsdealers gered door Peter, een charismatische, wilde jongen. Peter vraagt Nick om hem te volgen naar het magische eiland Avalon, een geheime plaats vol avonturen. Hoewel Nick op zijn hoede is voor de bizarre verhalen over elfen en monsters, gaat hij mee. New York City is immers niet langer veilig voor hem, en wat heeft hij te verliezen?

Er is altijd iets te verliezen

Nick volgt Peter naar Avalon. Dit eens zo weelderige, feeerieke paradijs wordt bedreigd door bloeddorstige volwassenen en zonder het te weten wordt Nick ingezet in een oorlog die al eeuwen woedt. Samen met de Duivels, Peters wilde groep van verloren en gestolen kinderen, moet Nick leren vechten voor zijn leven om de magie van Avalon te redden.

Fantasyboeken.org mag een exemplaar van ‘De Kinderdief’ van Brom verloten onder de mensen die het goede antwoord weten op de volgende vraag:

Op welke klassieker baseerde Brom De Kinderdief?
A. Jaap en de bonestaak
B. Alice in Wonderland
C. Peter Pan

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Brom’, vóór 8 februari naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment