Gesloten/Winnen | 2 kaarten voor Schrijf! 2015

Simone-van-der-vlugtFantasyboeken.org mag twee keer 2 kaarten voor Schrijf! 2015 weggeven. Schrijf! 2015 wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden en is een volle dag met schrijfworkshops van onder andere Simone van der Vlugt, over het schrijven van jou eigen boek. Meer informatie over het programma vind je HIER.

Om mee te dingen naar de kaarten voor dit evenement hoef je alleen maar een bericht onder dit bericht achter te laten en de instructies van het panel hieronder op te volgen voor bonus aanmeldingen. Let wel op, dit evenement vindt plaats aanstaande zaterdag 10 januari. Wees er dus zeker van of je kunt voor je meedoet. De winactie is open tot vrijdagmiddag 9 januari 15.00. De winnaars krijgen dezelfde dag nog bericht!

Win 2 kaarten voor Schrijf! 2015

Share:

4 Comments

 1. Janneke
  January 8, 2015 / 13:29

  Ja!
  Daar wil ik heel graag heen. Zodat ik niet later (als ik groot ben) op 95 jarige leeftijd zeg; ‘Beppe had nog zo graag eens een boek willen schrijven.’

 2. January 8, 2015 / 16:51

  Heerlijk, om een hele dag te leren hoe je nog beter kunt schrijven, collega schrijvers en specialisten te ontmoeten en te spreken of ideeën en ervaringen uit te wisselen, te ontdekken hoe mijn fantastische verhaal nog beter kan worden en een dagje investeren in mijzelf, terwijl mijn man een geweldige papa dag heeft met mijn drie kleine kinderen!

 3. Marieke
  January 9, 2015 / 10:05

  Leuke actie, maar helaas kan ik niet. Hopelijk iemand anders wel 🙂

 4. Marjolein Slats
  January 9, 2015 / 11:19

  Net of het zo moet zijn. Ik ben morgen voor het eerst sinds tijden op zaterdag vrij. Ik doe dus graag mee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =