Latest news for virility pills 238.00

Average Rating: 5 out of 5 based on 279 user reviews.

Wie kent ze niet? Peter, Susan, Edmund en Lucy Pevensie. De vier broers en zussen logeren bij professor Kirke [virility pills 238.00] in zijn enorme landhuis en kom per ongeluk door een kleding kast terecht in Narnia.

Met de derde verfilming van Narnia opkomst, Voyage of the Dawn Treader, kwamen de boeken van C. S. Lewis en de bijbehorende verfilmingen weer goed in de spotlights. Waarschijnlijk dacht uitgeverij Ambok|Anthos daarom dat dit een goed moment was om de dwarsligger van Narnia te lanceren. In deze dwarsligger zijn de drie verfilmde delen gebundeld: Het betoverde land achter de kleerkast, Prins Caspian en het recent verfilmde De reis van het drakenschip.

Het boekje telt 880 pagina’s en ook nog een voorproefje uit het nieuwe verhaal; De Zilveren Stoel. Kortom, bijna negenhonderd pagina’s die in je gemakkelijk met één hand kunt vasthouden en die bijna geen ruimte inneemt in je tas. Het boekje is zelfs zo klein dat het met gemak in je broekzak past.

Maar leest dat nou echt fijn? Ja, best wel. De letters zijn op normaal boek formaat en als je het boekje openklapt is het net zo groot als een ‘gewoon’ pocket boek. Doordat de rug van het boek niet vastgelijmd is aan de kaft, blijft de Dwarsligger gewoon open liggen op je hand, of op tafel. Bovendien weegt het boekje niets, je krijgt dus geen vermoeide armen, zoals bij het lezen van een dikke pil meestal wel het geval is.

De bladzijden zijn gemaakt van het (zeer dunne en lichte) papier dat ook gebruikt wordt bij het maken van Bijbels. Je hoeft niet bang te zijn dat de bladzijden scheuren. Deze zijn zo sterk dat je het hele boekje kunt optillen aan één pagina. Zelfs al doe je dat behoorlijk ruw, scheuren doet het niet. virility pills 238.00 src="http://www. fantasyboeken. org/wp-content/uploads/IMG_3166-copy-300x200. jpg" alt="" width="161" height="107" />

Hoewel de dwarsligger een uitkomst is bij dikke pillen virility pills 238.00, zoals de bundeling van Narnia, kan het lang niet tippen aan een echt boek. Het mist het gevoel dat je krijgt als je even lekker wegkruipt in een boek, waar de pagina’s je letterlijk het zicht op de wereld ontnemen. Dus als je ruimte hebt in je tas, neem dan gewoon lekker een ‘echt’ boek mee. (Stéphanie de Geus)

De kronieken van Narnia C. S. Lewis Prijs: € 17, 50 ISBN: 978-90-498-0061-1


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.