Schrijf- en illustratiewedstrijd van Pure Fantasy & WB-Fantasy

Schrijf een verhaal bij de illustraties van Brom of ontwerp een illustratie bij het boek De kinderdief en maak kans op geweldige prijzen!

De kinderdief is geschreven en geïllustreerd door de bekende fantasykunstenaar Brom. In deze bloedstollende fantasyroman geeft hij een geheel eigen, duistere versie van het Peter Pan-verhaal, in woord en beeld. Laat je inspireren door de illustraties van Brom en verzin er een verhaal bij. Of lees het boek en maak er zelf een illustratie bij! Hier vind je een eerste leesfragment en onder extra’s staan de illustraties.

Alle verhalen en illustraties worden beoordeeld door een vakkundige jury en voorzien van een kort commentaar. Win je, dan wordt je verhaal of illustratie geplaatst in het themakatern van Pure Fantasy 26, dat in maart 2012 verschijnt. Ook ontvang je een poster en ansichtkaarten van De kinderdief, én een gesigneerde en genummerde lithografie van een illustratie van Brom, een echt collector’s item! Bij voldoende inzendingen van goede kwaliteit, zullen we ook een speciale editie van het themakatern maken.

Deadline: 18 december 2011, 23:59:59 uur
Woordlimiet:
3.000 woorden
Aanleveren illustraties:
digitaal, minimaal 300 dpi op ware grootte (graag via WeTransfer)

Schrijf jouw fantasyverhaal of maak jouw fantasy-illustratie en stuur het uiterlijk 18 december 2011 naar thema@purefantasy.nl.

Kijk op www.purefantasy.nl onder ‘Schrijfwedstrijden’ voor de reglementen. Stuur je je verhaal of illustratie niet in volgens de reglementen, dan kom je helaas niet in aanmerking voor deelname.

Leave a Comment