Pure Fantasy krijgt een zusje

Vanaf 2011 krijgt start uitgever Alex de Jong, in samenwerking met Jean-Paul Colin, een nieuw tijdschrift: Pure Thrillers. “Het werd tijd voor een zusje”, meent De Jong die al zes jaar Pure Fantasy (PF) uitgeeft.

Pure Thrillers is het nieuwe magazine voor korte verhalen op het gebied van thrillers, crime, detective en suspense. Met bijdragen van bekende en onbekende schrijvers. Daarnaast bevat het columns, interviews en rubrieken met schrijftips.
“Pure Thrillers is net als PF het podium voor (amateur-)schrijvers van het spannende verhaal in Nederland en Vlaanderen”, vertelt De Jong. “Auteurs die zich met een koelbloedig verhaal willen presenteren aan een breed lezerspubliek. Niet alleen kunnen ze hiermee naam maken en een schare fans creëren, ook kunnen ze zichzelf op de kaart zetten richting uitgevers, op zoek naar nieuw schrijftalent.”

Naast het tijdschrift wordt er ook een verhalenwedstrijd georganiseerd. Namelijk de Pure Thrillers Award, met als hoofdprijs de Jack Lance Prijs van 500 euro, beschikbaar gesteld door de auteur Jack Lance.

Het eerste nummer van Pure Thrillers zal in februari 2011 verschijnen en het magazine zal  in totaal drie keer per jaar uitkomen. Meer informatie is te vinden op de website www.purethrillers.nl.

Leave a Comment