Gesloten/Prijsvraag | Wolfgang Hohlbein

Hohlbein - De hamer van de goden JPGWolfgang Hohlbein is de keizer van de Duitse fantasy. Hij schreef meer dan 200(!) boeken die tot ver over de Europese grenzen vertaalt werden. Sinds kort is hij ook in het Angelsaksische taalgebied ontdekt en gaat zijn bekendheid met sprongen vooruit. In april van dit jaar verscheen Thor in het Nederlands bij uitgeverij Wereldbibliotheek en op 1 oktober verschijnt de Hamer van de Goden, dat aan Thor voorafging.

Fantasyboeken.org mag beide boeken tweemaal verloten onder haar lezers. Wil jij De Hamer van de Goden en Thor op je deurmat terugvinden, geef dan antwoord op de volgende vraag:

Stel, je wordt wakker middenin een sneeuwstorm, omringd door een roedel wolven. Naast je liggen een huis- tuin- en keukenhamer, een buidel met goud en drinkhoorn waar duidelijk honingwijn in heeft gezeten. Oh ja: en je bent naakt tot op je ondergoed. Wat is er gebeurd?

Onder de beste inzendingen verloot Fantasyboeken.org tweemaal het boekenpakket.

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Thorvóór 1 oktober naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment