Gesloten/Prijsvraag | Septimus Heap – Magiek

MagiekSeptimus Heap, de zevende zoon van de zevende zoon van een tovenaar, zou ongehoorde magische krachten hebben. Maar hij verdwijnt op de avond van zijn geboorte; dood, zegt de vroedvrouw. Op dezelfde avond vindt zijn vader Silas Heap een pasgeboren meisje dat in de sneeuw is achtergelaten. De Heaps noemen haar Jenna en voeden haar op als hun eigen dochter. Maar wie is dit geheimzinnige meisje, en wat is er in werkelijkheid gebeurd met hun geliefde zoon Septimus?

Voor wie nog nooit kennis heeft gemaakt met de Septimus Heap-serie (alle zeven delen zijn inmiddels uit!) heeft Fantasyboeken.org een verrassing in petto. Wij mogen namelijk vijf exemplaren van het eerste deel ‘Magiek’ weggeven, met handtekening!

Wil je kans maken op het eerste deel uit de Septimus Heap-serie, beantwoord dan de volgende (speur)vraag: hoe lang moet je een drakenei minimaal warm houden om ‘m uit te kunnen broeden?

a) Een jaar en een dag warmhouden bij 27°C.
b) Uitbroeden? Vierentwintig uur koken, dan serveren met toast en komkommersalade!
c) Een eeuw, bij voorkeur laten uitbroeden door een volwassen basilisk.

Tip: het antwoord is te vinden op http://www.septimusheap.nl/

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Magiek’ vóór 28 februari naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment