Gesloten/Prijsvraag | HEX van Thomas Olde Heuvelt

HEXDe bevolking uit het doorsnee dorpje Beek blijkt gebukt te gaan onder een bijzondere plaatselijke verschijning: die van Katharina van Wyler, bijgenaamd ‘de Wylerheks’. De dame, geketend en met dichtgenaaide ogen en mond, verschijnt te pas en te onpas in het dorpje, dit tot grote ergernis van de inwoners, de Gemeenteraad en van Robert Grim, die in naam van AIVD probeert haar bestaan geheim te houden voor Nederland en de rest van de wereld. Waarom de bevolking van het dorpje niet gewoon de spullen pakt en vertrekt? Omdat iedereen die zich gedurende lange tijd buiten Beek waagt, onherroepelijk zelfmoord pleegt…

Het was één van de bestsellers van het afgelopen jaar. Onze eigen recensent schreef: “Voor eenieder die Stephen King als een afgod aanbidt, doet zich een nieuwe profeet aan: Thomas Olde Heuvelt bundelt het beste van twee soorten horror in de achtbaan die HEX heet.” Alleen al daarom geeft Fantasyboeken.org tijdens deze feestweek graag een exemplaar weg!

Wil jij kans maken op HEX van Thomas Olde Heuvelt? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Thomas Olde Heuvelt werd afgelopen jaar voor een aantal prijzen genomineerd. Welke zat daar NIET bij?

a) Hugo Awards;
b) World Fantasy Award;
c) Nebula Award.

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘HEX’ vóór 4 november naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

4 Comments

 1. irene niec on October 28, 2014 at 16:07

  Graag weer een kansje gewaagd voor het mooie boek.

 2. Laura on October 28, 2014 at 16:52

  Oh this sounds nice! Ook voor deze eens een gokje wagen :)!

 3. Mieke Schepens on October 28, 2014 at 18:50

  Wow, wat een mooie actie. Ik ga mailen! (en daarna duimen)

 4. Wil Siroen on October 29, 2014 at 14:18

  Doe ook mee voor dat mooie boek toffe actie

Leave a Comment