Gesloten // Prijsvraag Het meisje dat in vuur en vlam stond & Bzrk

9789000316397_downloadIn 2008 verscheen het eerste deel van de Hongerspelentrilogie, een dystopische avonturenroman over onderdrukking en rebellie die voor een ware golf in het science fiction-landschap zorgde. Met zoveel populariteit kon een film-versie niet uitblijven, en hoewel de avonturen van Katniss Everdeen op papier zijn uitverteld, zijn we nog zeker niet van haar af. In Het meisje dat in vuur en vlam stond zijn zestien verhalen en essays over de Hongerspelen-trilogie verzameld, geschreven door YA-auteurs, waarin de vele aspecten van de films en boeken aan bod komen.

Wil je dit boek over De Hongerspelen winnen? Stuur dan een mailtje naar Fantasyboeken.org, en je maakt niet alleen kans op Het meisje dat in vuur en vlam stond, maar ook op het boek BZRK –
als waanzin overwint van Michael Grant. Beantwoord in je mailtje de volgende vraag:

Wat vind jij het beste aan de Hongerspelen-trilogie?9789000312832_download

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Hongerspelen Prijsvraag’, vóór 8 augustus naar prijsvraag@fantasyboeken.org.

Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment