Gesloten/Prijsvraag | Gone – Licht

9200000011356221De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld zien, en de buitenwereld ziet hen. Niemand weet wat er precies aan de hand is, maar iedere beweging binnen de koepel wordt geregistreerd door tv-camera’s. Intussen proberen Sam en zijn mede-overlevenden nog altijd te ontkomen aan de brute moordlust en manipulaties van de Duisternis. Kunnen zij de FAKZ ten einde brengen en de Duisternis verslaan? Hoop op een goede afloop lijkt dichterbij dan ooit, maar of dit terecht is…?

Licht is het spannende zesde en laatste deel van de Gone-serie van Michael Grant. In het kader van de Kinderboekenweek mogen we twee exemplaren weggeven.  Wil jij kans maken op dit boek? Beantwoord dan deze vraag:

Hoe heet de vriendin van hoofdpersoon Sam Temple?

a. Diana Ladris
b. Astrid Ellison
c. Clary Fray

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Gone-Licht’  vóór 13 oktober naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

1 Comment

  1. Ilse B on October 28, 2013 at 22:52

    Is hier al een winnaar van bekend?

Leave a Comment