Gesloten/Prijsvraag | Celtica Publishing

vriend van de koningCeltica Publishing is een kleine uitgeverij met een klein maar divers aanbod aan boeken. Ter ere van ons driejarig jubileum mogen wij drie titels weggeven:

Het Hemelse Rijk van Christophe Vermaelen  – een erotisch avonturenverhaal dat zich afspeelt in een fantasywereld. 

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld van Peter van Rillaer – een avontuurlijk verhaal over loyaliteit, vriendschap en doorzettingsvermogen, geschreven met een vette knipoog naar onze eigen geschiedenis.

De vriend van de koning van Rianne Lampers – over de magische wereld van de Kelten, over vriendschap, het leven en de dood. Een reis die je niet gemakkelijk loslaat.
Wat moet je doen om een boek te winnen? Beantwoord de volgende vraag: welke van de bovenstaande auteurs is de oprichter van Celtica Publishing?

  1. Christophe Vermaelen
  2. Peter van Rillaer
  3. Rianne Lampers

Vermeld bij je antwoord naar welk boek je voorkeur uitgaat!

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Celtica Publishing’ vóór 6 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment