Gesloten/Prijsvraag | De Wouden van Opaal

Wouden van OpaalDe held in het onmetelijk grote woudlandschap van de wereld Opaal heet Darko. Hij is de zoon van een eenvoudige glasblazer die, zo wordt algauw duidelijk, is voorbestemd in de rol van Uitverkorene de wereld van de wouden voor groot onheil te behoeden. Op zijn schouders rust allereerst de zware taak de volkeren die in de wouden van Opaal in harmonie met de natuur leven te bevrijden van het juk en de tirannie van de zogeheten Priesters van het Licht. Gesteund door een knappe danseres en een moordzuchtig – tja… wezen? – gaat Darko op pad om de Vijf Koninkrijken voorgoed te bevrijden van de fanatieke onderdrukker.

Van deze epische stripserie van de Franse schrijvers Christophe Arleston en Philippe Pellet verscheen onlangs opnieuw in het Nederlands. Van het eerste deel mogen we drie exemplaren weggeven. Wij jij kans maken op De Wouden van Opaal: de Armband van Cohars? Geef dan antwoord op onderstaande vraag. De leukste inzendingen maken kans op De Wouden van Opaal, deel één!

Stel, je bent verzeild geraakt in een diep donker bos zonder wapens, vuurtje of dappere compagnon die je bij kan staan. Ineens staan er drie boze trollen om je heen met een hongerige maag die hebben besloten van jou het voorafje te maken. Wat doe je?

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘De Wouden van Opaal’ vóór 20 maart naar prijsvragen@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment