Gesloten/Prijsvraag Arthurs Val

9200000011325738In één van de bureaulades van fantasygrootheid J.R.R. Tolkien lag een manuscript jaar na jaar te vergelen – tot kleinzoon Christopher Tolkien besloot het manuscript af te maken! Arthurs Val beslaat de laatste veldslag van Koning Arthur tegen zijn zoon Mordred, en is geschreven als gedicht in letterrijm. Naar verluidt was Tolkien aan Arthurs Val begonnen voordat hij besloot het opzij te schuiven om een verhaaltje te schrijven over een zekere Hobbit en diens avonturen in Midden-Aarde…

Wil je het ‘nieuwe’ boek van J.R.R. Tolkien winnen? Stuur dan een mailtje naar Fantasyboeken.org, en maak kans op Arthurs Val door antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete personage uit de Arthur-sage?

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘Arthurs Val’, vóór 1 augustus naar prijsvraag@fantasyboeken.org.
Iedere e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

3 Comments

 1. Mandy Goede on July 15, 2013 at 00:39

  Zodra ik het boek gelezen heb, laat ik mijn favo personage weten…
  Het leesbeest in mij is hongerig naar meer!

 2. Piet on August 14, 2013 at 15:52

  Was hier (en van de andere prijsvragen die hier rechts in de kantlijn staan) nou al een winnaar voor gekozen? En waar kan ik die aankondiging teruglezen? Vind het een beetje onoverzichtelijk….

  • Fantasyboeken,org on August 14, 2013 at 21:43

   Nog niet, maar de winnaar wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Leave a Comment