Nieuws | Simone van der Vlugt op Schrijf! 2015

Simone-van-der-vlugtIn januari wordt voor de tweede keer het landelijke schrijfcongres Schrijf! gehouden. Dit jaar is de workshop van Simone van der Vlugt de grote publiekstrekker. Het is voor de auteur de eerste keer dat zij op een groot evenement over het schrijverschap spreekt. Zij zal haar beste schrijftips geven en bezoekers krijgen ook de kans om haar vragen te stellen en boeken te laten signeren.

In 2014 vond de eerste uitverkochte editie van het evenement plaats en in 2015 vindt het plaats in het Gooiland Theater te Hilversum. Het congres bestaat uit een aantal workshops en seminars waarmee schrijvers de kneepjes van het vak leren, inspiratie opdoen voor het komende jaar en gelijkgestemde mensen met passie voor schrijven ontmoeten.

“Ik ben heel trots dat één van de grootste schrijfsters van Nederland op Schrijf! 2015 te zien en te horen is,” zegt organisator Koen van Huijgevoort. “Simone heeft met ruim twee miljoen verkochte boeken laten zien dat ze weet hoe je een goed boek schrijft. Om van haar de schrijfkunst te mogen leren, is een droom van iedere schrijver!”

Naast Van der Vlugt komen er schrijfcoaches, debuterende schrijvers en andere professionals uit de boekenindustrie aan het woord. Het volledige programma is te vinden op de site Schrijf2015.nl. Lukt het je niet om aanwezig te zijn? Niet getreurd! Fantasyboeken.org zal aanwezig zijn op het evenement en uitgebreid verslag doen.

Leave a Comment