Nieuws | Rowling schreef Fantastic Beasts & Where to find them in 12 dagen

Vorige week kwam Rowling met het nieuws dat Hermelien eigenlijk met Harry had moeten trouwen, deze week is ze weer in het nieuws. Ditmaal over de nieuwe verfilming in de wereld van de tovenaars leerling Fantastic Beasts & Where to find them.

De film speelt zich zeventig jaar voordat Harry geboren wordt af en volgt de avonturen van Newt Scamander, de schrijver van het boek Fantastic Beasts. Dit boek wordt door Harry en zijn klasgenoten gebruikt om de verschillende magische wezens te bestuderen en te leren herkennen.

“Toen Warner Brothers me vertelde dat ze het boek wilde verfilmen was ik aan de ene kant heel blij – het heeft heel veel potentie -, en tegelijk schoot ik in paniek. Ik weet veel over Newt en ik wil dat dat goed naar voren komt in de film. Toen ging ik me bedenken hoe zo’n film er dan precies uit ging zien. Voor ik het wist had ik de eerste ruwe versie in twaalf dagen geschreven!”, aldus Rowling.

Warner Brothers wil deze film als springplank gaan gebruiken naar meerdere films in dezelfde wereld. Hoe dat eruit gaat zien en wanneer we Fantastic Beasts in de bioscoop kunnen verwachten is nog niet bekend.

Leave a Comment