Nieuws – Kerst- en nieuwsjaarsgroeten uit Fantasyboekenland!

Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar! Hopelijk zien we elkaar in 2015!
– Kelly van der Laan, Stof en Schitteringen

Nu dit jaar eindigt
Inspirerend was het zeker
Gaan de gedachten uit naar 2015
Helemaal overnieuw beginnen
Taalkundige creaties bedenken, het blijft heerlijk!
Eervol om te doen, dankzij jou
Yin en yang zijn wij, ik als auteur en jij als lezer
En daarom deze slotsom
Samen maken we er een mooi nieuw jaar van, maar geniet eerst van de kerstdagen!
-Jack Lance, Night Eyes

Foto Martijn bij kerstgroetDromen van een witte kerst?
Ik heb niets meer te wensen. 2014 was voor mij een droomjaar: Heksenkind en Heksenwaan werden goed ontvangen, het eerste boek werd zelfs bekroond! Al mijn lezers wil ik bedanken voor hun steun en enthousiasme. Ik droom nog even verder. Jullie wens ik een fijne dagen en daarna een mooi 2015.
– Martijn Adelmund, Heksenkind

Met het afsluiten van 2014 wil ik graag iedereen bedanken voor een prachtig jaar. Bedankt, lezers en medewerkers van Fantasyboeken.org, om de cover van De Tranen van Tataneh te verkiezen tot mooiste cover van 2014. Bedankt ook aan iedereen die op me stemde voor de Hebban Fantasy Award! Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn bescheiden 9de plaats. Eveneens bedankt voor die prachtige boeken die ik mocht ontdekken, lezen en recenseren. Het is telkens weer een boeiende uitdaging om dat op een objectieve en informatieve manier tot een goed einde te brengen, en ik hoop dat in 2015 te kunnen blijven doen. Ik wens iedereen een fijn jaar toe, waarin wensen en dromen gerealiseerd worden en ik kijk alvast uit naar de Fantasyboek van het Jaar-verkiezing. Veel succes en vooral veel leesplezier!
Heel veel groetjes en nog een fijne kerst!
– Evi Verhasselt, Tranen van Tataneh

We wensen onze lezers: Heel fijne Kerstdagen. En voor 2015: Moge alle verdriet, boosheid, angst en wraaklust die jullie gaan beleven uit goede boeken voortkomen. Voor het echte leven: veel gezondheid, geluk en liefde!

– Django Mathijsen en Anaïd Haen, Codenaam Hadsadah

Ik wens je een jaar vol mogelijkheden om je hart te volgen. Ik wens je een jaar waarin mensen je waarderen om wie je echt bent en niet om wie je lijkt te zijn. Ik wens je een jaar om nooit te vergeten.
– Kim ten Tusscher, Lilith-trilogie

Ik wil alle lezers bedanken voor hun enthousiasme en betrokkenheid in het afgelopen jaar.
Dat 2015 een fantasierijk en inspirerend jaar mag worden.
– Jolien Tonnon, Aiya’s Strijd

Lieve, lieve fantasy-liefhebbers, -lezers en andere mooie mensen,
Mij is gevraagd een kerstboodschap aan jullie te schrijven. Die kans grijp ik graag aan, het is me een eer om jullie allemaal iets moois mee te geven voor de komende tijd. Ik wens jullie allemaal een mooie kerst, waarbij het samenzijn met de mensen die je dierbaar zijn jullie harten verwarmt en vervult van geluk. Ook in gedachten kun je bij elkaar zijn, en een simpele glimlach betekent vaak meer dan een groots cadeau. Ik wens jullie dan ook veel glimlachen en momenten die je altijd zullen bijblijven. Voor het nieuwe jaar hoop ik dat iedereen de ruimte vindt om zichzelf te zijn en om die dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Elke dag is een nieuwe kans, elke dag heeft de potentie om geweldig te zijn. Pak dus elke dag wat Sprankels mee en creëer je eigen geluk.
Lieve groetjes,
– Marieke Frankema, Sprankels

Kerst is voor mij altijd een mooi moment om terug te kijken. Tussen al het lekkere eten door zijn er genoeg momenten om terug te kijken op het afgelopen jaar. Soms was het een roerig jaar met veel ups en downs (zoals 2014 voor mij), soms is het een jaar met een aaneenschakeling van mooie momenten. Wat voor jaar je ook gehad hebt, ik hoop dat je terug kunt kijken of een goed jaar met veel goede dingen (ook al komen ze in de vorm van lessen) en veel mooie verhalen – zowel van jezelf, als van de boeken waarmee je dit jaar gedeeld hebt.
– Stéphanie de Geus, hoofdredactrice Fantasyboeken.org

fantasyboekenkaart

Leave a Comment