NaNoWriMo: Fantasyboeken.org doet mee!

nano_logo

Dit jaar zullen redactieleden Stéphanie de Geus (alias luthienarfeiniel) en Rianne Werring (alias Burbick) meedoen aan de wereldwijde schrijfuitdaging. Stéphanie doet als nieuwkomer mee aan de uitdaging, Rianne is een veteraan en deed reeds vijf keer mee, waarvan drie keer succesvol.

Zij doen slechts mee voor de eer, maar voor de lezers van Fantasyboeken.org valt er wat te winnen. Wie denk jij dat deze editie van NaNoWriMo gaat winnen door 50.000 woorden te schrijven?

a) Allebei
b) Geen van beiden
c) Alleen Stephanie
d) Alleen Rianne

Onder degenen die juist gestemd hebben, verloot Fantasyboeken.org een boekenprijs die ter beschikking wordt gesteld door De Boekerij. Welke boeken dat zijn, dat is nog een verrassing!

De redacteuren houden Fantasyboeken.org wekelijks door middel van een update op de hoogte. Verder kunnen ze gevolgd worden via hun profielpagina’s op de website van NaNoWriMo :

http://nanowrimo.org/participants/burbick
http://nanowrimo.org/participants/luthienarfeiniel

Stuur je antwoord, naam- en adresgegevens onder vermelding van ‘NaNoWriMo’ vóór 30 november naar prijsvraag@fantasyboeken.org. Ieder e-mailadres mag maar één keer meedoen. Redactieleden en recensenten van Fantasyboeken.org zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen zonder een juiste vermelding in de onderwerpregel worden uitgesloten van deelname.

Leave a Comment