Fantastyval komt eraan

Festivalliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen dit weekend naar Fantastyval. Op 13 en 14 juli is de Wouwse Plantage in Bergen op Zoom omgetoverd tot fantasywereld.
Het thema dit jaar is : ‘De fantastische reis’.

Er valt dit jaar ook weer genoeg te doen. Bezoekers die van griezelen houden kunnen kijken naar een post-apocalyptische show. Naast vele kraampjes is het muziekpodium ook bekend. De Engelse band Daemonia Nymphe is de headliner van het festival. Zij combineren Griekse invloeden met folk. Andere bands die optreden zijn o.a. : Lachlan, Seed, Royal Spuds, Ice, Maxifusion en Magion.

Wie er van houdt om de voetjes van de vloer te brengen, kan bij Kelten zonder Grenzen terecht. Zij geven een balfolk dansinstructie en treden op.

Kinderen kunnen meedoen met de Kinder Fantasy Kostuum wedstrijd, boogschieten, speerwerpen, bijlwerpen, en vechten tegen ridders tijdens de Kiddy battle

Voor de rest is er weer aandacht voor theater en verhalenvertellers. Theater Gothika en circus Alderhandt treden op. Daarnaast komen de verhalenvertellers samen in de Verteltent. Abe de Verteller en de Jonge honden mogen daar natuurlijk niet ontbreken.
Daar kun je ook zelf een eigen verhaal vertellen, bij de ‘vertel-jamsessie’.

Wie nog meer wil weten over het programma en bezoekersinformatie kan kijken op: www.fantastyval.nl

fantastyval2

fantastyval

1 Comment

  1. kees on July 16, 2013 at 11:16

    Even iets rechtzetten: In het rijtje der vertellers mocht ook Kees van Wanrooij alias Rojewolf niet ontbreken met zijn spannende vertellingen van oa daedalus en Icarus, de Ijzeren Laarzen en Jim,de man die geen verhalen kende.
    Voor de kleineren was er bij de wensput het verhaal van Vrouw Holle!

Leave a Comment