Latest news for

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 245 user reviews.

hoofdstuk 4 - 2 Charles Dickens deed het. Alexandre Dumas deed het. Zelfs Louis Couperus deed het. Ook Patrick Brannigan publiceert zijn roman Evenbeeld als feuilleton. Niet alle 26 hoofdstukken plus epiloog (dat zou niet fair zijn tegenover diegenen die de hele roman al hebben gekocht), maar in ieder geval de eerste vijf hoofdstukken. In de hoop jullie te verleiden het hele boek te kopen. Hoofdstuk 4 – Acht starende ogen hoofdstuk 4Toen de mensheid gedwongen werd om ondergronds te leven, vervaagde de herinnering aan het leven op [] de Bovenwereld snel. Tegelijk smachtte de eerste generatie ondergrondsen naar zonlicht op hun huid, de wind in hun haar, het striemen van de regen en zelfs naar de winterse kou. alleen virtueel konden ze deze sensaties nog beleven. De ondergrondse mens ontwikkelde daarom de artificiële wereld Anwyn, die visueel en auditief niet van de realiteit was te onderscheiden. Programmeurs en technici verbeterden de overdracht van zintuiglijke indrukken als geur, tast en smaak , met behulp van een invasieve brein-computer-interface. -uit: Leergang Moderne Geschiedenis IV, door Michael J. Winning e. a. , AD 2864

Download hoofdstuk 4 .

Kun je niet wachten op de rest? Koop het boek dan via of .

  • Lees hoofdstuk 1
  • Lees hoofdstuk 2
  • Lees hoofdstuk 3
(1971) is een ‘hybride’ auteur: hij publiceert zowel via uitgeverijen als onafhankelijk. Zijn verhalenbundel ‘Het indigo van de dood’ (2013) verscheen bij Zilverspoor; zijn roman ‘Evenbeeld’ (2014) heeft hij zelf uitgebracht. Brannigan won in 2011 de Unleash Award en de NCSF-prijs. Begin 2012 werd hij de nieuwe Kampioen der Nederlandstalige Speculatieve Literatuur. Brannigans korte verhalen zijn wereldwijd tienduizenden keren gedownload.


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.